Terug naar de eenvoud, na 10 jaar nog steeds niet vergeten!

Terug naar de eenvoud 2017

Na 10 jaar leeft mijn grootmoeder nog steeds…

dankzij U!

In 2007 overleed Margriet Nagels na jaren geleden te hebben aan de ziekte van Alzheimer. Datzelfde jaar nam ik het besluit om haar verhaal door te vertellen.
Nooit heb ik durven dromen dat tien jaar na haar dood onze lieve grootmoeder nog steeds mag doorleven in de muziekvoorstelling ‘Terug naar de eenvoud’.
Daarvoor wil ik jullie bedanken. Voor de uitnodiging destijds, voor de kans om mij mijn ding te laten doen, voor de bereidheid om te luisteren naar haar unieke verhaal, dat tegelijkertijd zo parallel loopt met het verhaal van vele anderen.
Uit de grond van mijn hart, een dikke merci!

Ondertussen is de voorstelling enorm geëvolueerd. Ooit begon ik met een piano en één goedkope spot. Nu wordt datzelfde verhaal ondersteund door een uitgebreide belichting en beelden op drie projectieschermen. Zeker de moeite om (terug) te komen kijken!

Groetjes,

Raf

 

P.S. om in de sfeer te blijven het allereerste liedje dat ik ooit over dementie schreef, hier live uit 2017. Veel luisterplezier!